- OUZERI TO STEKI, ook voor een bedrijfsuitje, lunches, catering en nog meer!! - .

Ouzeri To Steki is goed in eten klaar maken en serveren. Dit doen we op onze locatie op de Oudegracht in Utrecht. Maar er zijn nog meer mogelijkheden om van onze mezethes te genieten. Dat kan onder andere met een lunch;

Catering

 

Een catering door Ouzeri To Steki

Eten in Ouzeri To Steki is niet alleen in de Ouzeri mogelijk, maar ook op locatie. Daarom bieden wij u de mogelijkheid aan, om ook thuis, op werk of ergens anders te genieten van onze heerlijke mezethes. Wij kunnen, voor uw feestje, jubileum, of gewoon voor de gezelligheid, het eten verzorgen.

Ouzeri To Steki kan uw catering verzorgen vanaf 8 personen.

Wij kunnen bijvoorbeeld het volgende voor u cateren:

 • Griekse catering op locatie
 • Warme of koude mezethes
 • Gezellig thuis mezethes eten
 • Griekse BBQ
 • Een Griekse catering thuis of op werk.

  Ouzeri To Steki kan voor u een catering verzorgen op uw locatie.

  Dit kan van broodjes met beleg tot heerlijke koude of warme mezethes. Tevens kunnen wij u een catering voorschotelen met soep. Mocht u iets anders in gedachte hebben? Vraag het en misschien kunnen wij het uitvoeren.

  Niet alleen Grieks

  Een catering van de Ouzeri hoeft niet alleen Grieks te zijn. Ons cateringassortiment bestaat ook uit broodjes met beleg van jam, ham, kaas en alle andere belegsoorten. Tevens hebben wij ook koude- of warme bittergarnituren in diverse maten. U hoeft het alleen maar aan te geven en wij voeren het uit.

  Ook kunt u uw lunch aanvullen met soep en of andere warme gerechten zoals omelet naturel of gevuld. Onze mezethes die we in onze menukaart staan, zijn uitermate geschikt voor lunches. U kunt hierbij denken aan tomatenballetjes, courgetteballetjes, u kunt hiermee naar hartelust combineren.

  En er zijn nog meer mogelijkheden.

  Een buffet? Kan ook.

  In onze werfkelder kunnen we groepen tot 70 personen aan. Heeft u als groep interesse en wilt u gezellig en informeel lunchen dan biedt Ouzeri To Steki u een lunch aan in de vorm van een buffet.

  U kunt zich al voorstellen wat dit inhoudt. Voordeel van een lunch in buffetvorm is dat het een komen en gaan is van mensen zodat er altijd beweging is in de groep en dat het geen strakke vertoning wordt met een bepaalde restaurant spanning.

  Zoals u kunt lezen zijn er tal van mogelijkheden wat betreft een lunch in Ouzeri To Steki.

  Heeft u een vergadering en wilt u dit een andere wending geven, op een andere locatie? Ook hier kan Ouzeri To Steki een uitkomst voor u zijn. Onze locatie op de Oude Gracht ligt in het centrum van Utrecht circa 10 minuten van het Centraal Station. Tevens zijn er talloze parkeermogelijkheden in de buurt van Ouzeri To Steki.

  Vergaderlunch

  U kunt uw vergadering combineren met een heerlijke lunch in Ouzeri To Steki.

  Vergaderen op een externe locatie geeft een gemoedelijke sfeer, zodat probleemvaststelling, probleemoplossing en beslissingen met een andere kijk en minder druk genomen kunnen worden.

  Na de vergadering kan er onder het genot van een drankje nagepraat worden om de goede afloop te vieren.

  Zoals u heeft kunnen lezen zijn er dus tal van lunchmogelijkheden in de Ouzeri. Wat nog niet vermeld is, is dat de lunch in de Ouzeri voorzien is van koffie, thee, melk en of karnemelk en een stukje fruit.

  Heeft u een ander idee over u lunch in Ouzeri To Steki dan staan wij daar zeker open voor. Samen tot een beslissing komen is immers het mooiste wat er bestaat.

  Het is uw lunch dus u beslist en wij voeren het uit.

  Voor meer informatie kunt u bellen naar 030 2333998 of mailen naar mail@ouzeritosteki.nl

  Wie weet tot gauw.

  Bekijk hier onze BBQ mogelijkheden.
  Extra informatie? U kunt bellen naar 030 2333998 of mailen naar mail@ouzeritosteki.nl