- OUZERI TO STEKI, niet alleen maar eten, maar ook voor bedrijfsuitjes, lunches, catering en nog meer!! - .

Ouzeri To Steki is goed in eten klaar maken en serveren. Dit doen we op onze locatie op de Oudegracht in Utrecht. Maar er zijn nog meer mogelijkheden om van onze mezethes te genieten. Dat kan onder andere met een lunch in Ouzeri To Steki.

Eten in Ouzeri To Steki

In Ouzeri To Steki kunt u gezellig en in een ongedwongen informele sfeer genieten van onze mezethes.

Dit kunt u doen met 2 personen of meer. Zelfs met groepen kunt u bij ons terecht.

Onze werfkelder is daar uitermate geschikt voor, we kunnen daar groepen tot wel 70 personen in herbergen.

Lunches

Lunchen in Ouzeri To Steki

Eten in Ouzeri To Steki hoeft niet alleen 's avonds, maar kan ook overdag. Daarom bieden wij u de mogelijkheid aan, om ook te lunchen in de Ouzeri. Zo hebben we heerlijke lunches die uw dag een heerlijk vervolg kunnen geven. Immers, onze mezethes zijn er uitermate geschikt voor.

Lunchen in Ouzeri To Steki kan alleen op afspraak en vanaf 8 personen.

Om u een duidelijker beeld te geven, kan uw lunch bestaan uit de volgende mogelijkheden:

 • Griekse lunch
 • Belegde broodjes
 • Lunch met soep en broodjes
 • Lunch met broodjes en fruit
 • Lunch met brood en omelet
 • Koud en of warm lunch buffet
 • De Griekse lunch.

  Een Griekse lunch hoeft niet zwaar te zijn en vlees te bevatten. Zo hoeft een Griekse lunch geen overdaad aan knoflook te zijn, zodat u een walm van knoflook om u heen heeft. Wel kunnen wij u een lekkere luchtige lunch voorschotelen om de dag aangenaam te breken, zodat u deze weer goed kunt op pakken en vervolgen.

  Uw griekse lunch kan bestaan uit koude gerechten, warme gerechten of natuurlijk een combinatie hiervan. Om u een voorbeeld te geven kunt u een keuze maken van onze koude mezethes zoals tonijnsalade, rode bietjessalade of de bekende Griekse boerensalade. Dit kunt u aanvullen met een combi van courgette- en tomatenballetjes of spinaziepasteitjes.

  Een lunch in de Ouzeri hoeft niet alleen Grieks te zijn. Ons lunchassortiment bestaat ook uit broodjes met beleg van jam, ham, kaas en alle andere belegsoorten. U hoeft het alleen maar aan te geven en wij voeren het uit.

  Ook kunt u uw lunch aanvullen met soep en of andere warme gerechten zoals omelet naturel of gevuld. Onze mezethes die we in onze menukaart staan, zijn uitermate geschikt voor lunches. U kunt hierbij denken aan tomatenballetjes, courgetteballetjes, u kunt hiermee naar hartelust combineren.

  En er zijn nog meer mogelijkheden.

  Een buffetlunch.

  In onze werfkelder kunnen we groepen tot 70 personen aan. Heeft u als groep interesse en wilt u gezellig en informeel lunchen dan biedt Ouzeri To Steki u een lunch aan in de vorm van een buffet

  U kunt zich al voorstellen wat dit inhoudt. Voordeel van een lunch in buffetvorm is dat het een komen en gaan is van mensen zodat er altijd beweging is in de groep en dat het geen strakke vertoning wordt met een bepaalde restaurant spanning.

  Zoals u kunt lezen zijn er tal van mogelijkheden wat betreft een lunch in Ouzeri To Steki.

  Heeft u een vergadering en wilt u dit een andere wending geven, op een andere locatie? Ook hier kan Ouzeri To Steki een uitkomst voor u zijn. Onze locatie op de Oude Gracht ligt in het centrum van Utrecht circa 10 minuten van het Centraal Station. Tevens zijn er talloze parkeermogelijkheden in de buurt van Ouzeri To Steki.

  Vergaderlunch

  U kunt uw vergadering combineren met een heerlijke lunch in Ouzeri To Steki.

  Vergaderen op een externe locatie geeft een gemoedelijke sfeer, zodat probleemvaststelling, probleemoplossing en beslissingen met een andere kijk en minder druk genomen kunnen worden.

  Na de vergadering kan er onder het genot van een drankje nagepraat worden om de goede afloop te vieren.

  Zoals u heeft kunnen lezen zijn er dus tal van lunchmogelijkheden in de Ouzeri. Wat nog niet vermeld is, is dat de lunch in de Ouzeri voorzien is van koffie, thee, melk en of karnemelk en een stukje fruit.

  Heeft u een nader idee over u lunch in de Ouzeri dan staan wij daar zeker open voor. Samen tot een beslissing komen is immers het mooiste wat er bestaat.

  Het is uw lunch dus u beslist en wij voeren het uit.

  Voor meer informatie kunt u bellen naar 0302333998 of mailen naar mail@ouzeritosteki.nl

  Maar wij kunnen u nog veel meer bieden!!

  Klik voor onze cateringmogelijkheden

  Extra informatie? U kunt bellen naar 0302333998 of mailen naar mail@ouzeritosteki.nl