Beste gasten, vrienden en Ouzeri-liefhebbers,

Allereerst mijn beste wensen voor jullie in dit nieuwe jaar.

Ik hoop dat alles verloopt zoals iedereen het wenst, met gezondheid geluk en liefde voorop.
Vele Ouzeri-liefhebbers weten dat Ouzeri To Steki al bijna 2 jaar te koop staat. Destijds was dit een zware beslissing. De beweegredenen hiervan waren en zijn, dat ik 11 jaren aan het werk ben geweest en weinig tijd had voor mezelf. Vakanties waren een uitzondering geworden. De dagen dat ik dicht was, was ik nog steeds bezig met administratie, organisatie en bedenken hoe ik Ouzeri To Steki kon verbeteren. Financieel was het er ook niet makkelijker op geworden aangezien ik nog meer leningen moest aangaan om mijn toenmalige partner en vennoot in Ouzeri To Steki uit te kopen. Ik kon op deze manier niet de veranderingen door voeren die ik in gedachte had.
Ondanks tegenslagen, moeilijkheden en alles wat er bij komt kijken, heb ik wel geprobeerd om iedereen die Ouzeri To Steki bezocht heeft, een goede tijd te geven en natuurlijk lekker eten.
Onlangs is alles in een stroomversnelling gekomen en is Ouzeri To Steki overgenomen. Helaas blijft het geen Ouzeri, maar komt er een nieuw fris sportief concept in.
Via deze weg wil ik iedereen bedanken die Ouzeri To Steki al die jaren bezocht hebben. Tevens mijn bovenburen die mij op verschillende manieren hebben geholpen en een goede tijd hebben gegeven met hun vriendelijke omgang.

 Mijn dank is groot omdat ik door jullie motivatie bleef houden om lekkere, bekende en minder bekende gerechten buiten de kaart om te maken. Mijn dank is groot omdat ik door Ouzeri To Steki vrienden heb overgehouden. Mijn dank is groot omdat jullie mij elke keer weer extra energie gaven om Ouzeri To Steki, To Steki te maken.

Nikos
Ouzeri To Steki